FudgeLogoPMS165LOW


Hallo,

Na 4 jaar als ambulant kapster werkzaam te zijn geweest, vond ik het tijd worden om een salon aan huis te beginnen.
De opening van de salon was op 29 november 2014 en een ieder was dan ook uitgenodigd. De opkomst was dan ook fantastisch en wil een ieder dan ook hiervoor bedanken voor hun komst en voor de geschenken die ik heb mogen ontvangen.
Nu ik een salon aan huis heb ga ik de behandelingen ook uitbreiden waardoor ik de klanten nog beter kan bedienen.
Het is dus niet alleen knippen of kleuren maar je kan er eventueel ook je haar laten wassen of een hoofdhuidmassage en/of een masker voor je haar bij boeken waardoor je ook nog eens lekker wordt verwend.
En door deze extra behandelingen kan ik de klant dus ook weer beter voorzien van advies.

Voor een afspraak en/of advies kunt u bellen naar 06-13585981 en een

kopje koffie  staat altijd voor u klaar!
  Groetjes,
  HendrikaPS: Klein bedrag Pinnen mag smiley-wink

   

Aanbieding  

Geef eens een leuk en origineel verjaardagscadeau aan uw vriend(in) door hem of haar een cadeaubon(nen) van 't Skjirreke te geven!

U kunt online producten bestellen uit ons assortiment.
Staat uw product er niet tussen laat het ons weten dan kunnen we zien als het nog in het algehele assortiment te verkrijgen is.

 

 
Bestellingen kunt u plaatsen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

   

Producten  

foil sachet red head.jpgfudgelogopms165low.jpgheadpaint 100ml carton.jpgrange pack shot b.jpgclean blonde 300ml.jpgfoil sachet blonde.jpgheadpaint hero group shot.jpgfoil sachet brunette.jpg50ml tube.jpghead bath tub 150g.jpg
   
© ACL webdesign 2016